Vector Multiplay: keuze voor meerkanaals installaties

Vector MultiPlay omvat een innovatieve beheer van redundantie in de werkstroom waarmee omroepen met meerkanaals uitzending overeenkomt toewijzen aan het belangrijkste kanaal en de secundaire back-middelen opslaan verdubbeling van de servers.

Zoals blijkt was op NAB laatst, er zijn vele omroepen die zich zorgen over een belangrijk aspect maken omdat het noodherstel. Met een lange ervaring in mediabeheer presenteert Vector 3 van "alle van een kanaal in een vak" oplossing VectorBox een optie met een uitstekende relatie tussen prijs en prestaties, zowel in SD en HD, voor noodherstel.

VectorBox ondersteunt alle formaten van video-bestanden zonder de noodzaak van het hebben van een tweede inlaatsysteem. De technologie kan ook leest bijna elke indeling voor de afspeellijst. Op basis van deze twee premissen, kunt VectorBox niet onmiddellijk zonder enig probleem de kwestie verder te zetten in de lucht de dezelfde bestanden en playlist die waren gepland op het belangrijkste systeem. Op deze manier kan elke omroep rekenen op een ramp zonder extra kosten herstelmechanisme.

Aan de andere kant, samen met zijn hoge prestaties omvat zoals gebaseerd op technologieën, Vector MultiPlay playout een innovatief beheer van de redundantie in de workflow waarmee de gebruiker overeenkomstige back-bronnen in elk kanaal toe te wijzen.

Roman Ceano, algemeen directeur van de Vector 3, legt het concept Vector MultiPlay ervoor te zorgen dat dat "multi-kanaals omroepen met deze oplossing de redundantie in het belangrijkste kanaal verhogen kunnen door het instellen van een lager niveau van beveiliging op hun sub-kanalen of secundaire kanalen. Dus bijvoorbeeld, kunnen zij besteden verscheidene servers ter bescherming van haar belangrijkste kanaal, terwijl de andere kanalen met een kleiner aantal servers delen kunnen. Dit betekent aanzienlijke besparingen door het niet hebben aan het dubbele van de kosten van servers voor een redundant systeem in alle zijn kanalen"
Flexibiliteit waarmee het systeem Vector MultiPlay elke broadcaster kan beheren en aanpassen van het niveau van redundantie en back-zowel de activa en de bijbehorende afspeellijsten door compensatie van een mogelijke fout die op elk gewenst moment puea is produceren temidden van meerkanaals, prioriteiten tussen het kanaal of belangrijkste kanalen en die waar redundantie is niet essentieel.

Vector MultiPlay, het nieuwste lid van de familie van Vector 3 oplossingen, heeft vrijgegeven dus wedstrijd meer dan twintig jaar ervaring in omgevingen van emissie te bieden de markt een compleet assortiment mogelijkheden van meester samen met hulpprogramma's zoals het kanaal branding en effecten motor control geïntegreerd met een reproductie gebaseerd op universele bestanden die alle opmaak zowel in SD en HD ondersteunt, zelfs tegelijkertijd. Meer playout de Vector 3 voorstel hoogtepunten zijn de centrale controle en monitoring voor onbeperkt en meerdere kanalen, omhoog/omlaag real-time SD en HD inhoud schalen, meerdere signalen met verschillende compressie op hetzelfde moment en een krachtige motor voor geavanceerde graphics.Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS-feed en u zult niet missen iets.

Andere artikelen over
Door • 14 mei 2010
• Sectie: Opslag, Mediabeheer