ARRI en Colorfront bij de inspanningen om digitale dagbladen

ARRI en Colorfront hebben een nieuwe digitale product voor "dailies", Colorfront On-Set Dailies, ontworpen voor gebruik met de Alexa en de ARRIFlex D-21 op IBC 2010 gelanceerd. De nieuwe set tools On-Set Dailies is uitgevoerd in de afgelopen twee jaar en te profiteren van de directe ervaring in TV-series als De pijlers van de aarde (de pijlers van de aarde) en beschikken over films zoals De schuld (de schuld).

ARRI en Colorfront hebben een nieuwe digitale product voor "dailies", Colorfront On-Set Dailies, ontworpen voor gebruik met de Alexa en de ARRIFlex D-21 op IBC 2010 gelanceerd.

Het nieuwe systeem, dat wekken grote belangstelling op de beurs is, bevat hulpprogramma's voor het afspelen en synchroniseren, QC, gradatie van kleur, audio en metadata management en deliverables meer gelijktijdige snel in real-time in normale bestandsindelingen.

Samen met de voordelen verkregen door productions waarmee digitale camera ARRI, kan Colorfront systeem worden geïntegreerd in elke digitale workflow voor dagbladen, waardoor controle van opgenomen materiaal en postproductie workflows. De commerciële lancering is gepland voor het vierde kwartaal van het jaar.

De reden waardoor beter bekend Colorfront team de ontwikkeling van het systeem van is gekalibreerd Autodesk Lustre. De nieuwe set tools On-Set Dailies is uitgevoerd in de afgelopen twee jaar en maakt gebruik van directe ervaring in TV-serie, met inbegrip van De pijlers van de aarde (de pijlers van de aarde) en beschikken over films zoals De schuld (de schuld)volledig geschoten in Hongarije, waar Colorfront zijn zetel heeft.

Markus Frees, Sales Director, DI voor Arri in EMEA, merkte in Amsterdam op dat "de On-Set Dailies Colorfront vertegenwoordigen de logische aanvulling op de werkstroom die is gelegen achter de Alexa en de D-21 en daarbuiten hieruit ook in alle digitale dagbladen waarin gebruikt scanners als de Arriscan, telecine", evenals andere camera's. In wat naar productiviteit en kostenbesparingen verwijst, zal enorm nuttig zijn voor filmmakers".

De dagbladen Colorfront On-Set heeft een interface op basis van knooppunt; U kunt bestanden gemiddelde uit gescande film, vangen bandrecorders remschijf en solid invoegen staat (solid state); en audio bestanden synchroniseren met de afbeelding.

Mogelijkheden voor het verwerken van beeld omvatten correctie van primaire en geselecteerde kleur, 3D LUTs, File-luz en compatibiliteit ASC CDL, hulpmiddelen van de gewijzigde afbeelding en 'burn-in' opties. Ook werkt met stereoscopische 3D media, zodat stereoscopische instellingen voor kleur en positie en organiseert de tomas gerold en tapes voor deliverables, scherm en bestand functies.Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS-feed en u zult niet missen iets.

Andere artikelen over , ,
Door • 14 Sep, 2010
• Sectie: Film / technische, Postpro