Nieuwe post Glensound commentator

De Glensound-Britse debuut op NAB 2012 de post voor twee commentatoren Express vak die fundamentele functies biedt, maar met een hoge mate van kwaliteit. Het zal ook tonen de telefoon hybride GS-MPITBU.

Aware die in vele gevallen de commentatoren moeten in hun banen veel flexibiliteit en geavanceerde functies, maar die in vele anderen volstaan ze grondbeginselen maar met hetzelfde niveau van kwaliteit, Britse Glensound Het zal debuut op NAB 2012 post voor twee commentatoren Express vak.

Biedt twee standpunten van identieke commentatoren, elk met zijn eigen micro-aangedreven input selecteerbare 48V phantom en Compressor/Limiter. Uitdrukkelijke Box biedt twee circuits voor intercommunicatie common beschikbaar aan elke commentator, samen met 4 gemeenschappelijke ingangen en lokale besturing voor het toezicht op de hoofdtelefoon. Elke commentator kunt maken uw eigen mix op basis van deze 5 posten.

Dit team heeft ook programma-uitvoer en directe output van beide microfoons. Het heeft ook een meter van 7 LED PPM.

GS-MPITBU

NAB 2012 dat zullen we ook zien de telefoon hybride GS-MPITBU. Gehuisvest in een rek 1U 19 "heeft een hybride digitale potten samen met de GS-MPI005 mobiele telefoon voor omroepen."

GS-MPI005 maakt het mogelijk om te werken met 2G GSM-netwerken en dat uw audio is een RF afgeschermd wordt beïnvloed door interferentie van radiofrequentie antenne. Het heeft ook besturingselementen voor de input- en output-niveau.

De hybride digitale gedeelte van het systeem is een systeem van zeer hoge kwaliteit dat tot aan 76dB scheiding met hook/off haak en invoer/uitvoer niveau besturingselementen biedt.

GS-MPITBU worden twee verbindingsopties voor audio in een enkele 1U-rack 19 ingeschakeld "." Beide kunnen blijven verbonden, zodat een als een redundante naar de andere in geval van mislukking fungeren kan.
Er is ook beschikbaar een upgrade-optie voor HD Voice inschakelen 7kHz audio verbindingen waar mogelijk.Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS-feed en u zult niet missen iets.

Andere artikelen over ,
Door • 23 Mar, 2012
• Sectie: Audio, Radio