James Cameron opgenomen de Fossa van de Marianen met netwerk Epic 5K

Voor de afdaling naar de Marianen, Cameron heeft gekozen om uit te rusten van de mini onderzeeër Challenger Deepsea met een rode 5 K epische met een groothoek lens. Als ondersteunend Epic, ingezet directeur andere vier HD camera's, twee van hen gemonteerd in een stereo tuig.

"Ik heb niet gezien geen vis, of iets dat zou kunnen hebben tekenen van leven. Een onherbergzame plek, zag eruit als de maan". Met deze beschreven woorden regisseur James Cameron zijn historische onderwater reis alleen naar de Marianen trog, het diepste punt van de planeet met bijna 11 kilometer diep.

Up to date het, dit gebied van de diepten had alleen onderzocht in de jaren 1960 door Amerikaanse Don Walsh en Jacques Piccard Zwitserse.

Cameron, echt gepassioneerd over het doorsturen van de zee, wordt uitgevoerd aan boord van het vaartuig Mermaid Sapphire exploratie in een project geïnitieerd door de eigen filmmaker met National Geographic.

Hoewel aanvankelijk was het de bedoeling dat Cameron de Marianen voor zes uur onderzocht, enkele problemen met de mini onderzeeër Deepsea uitdager die naar beneden kwam, gedwongen om te anticiperen op het einde van de missie. Ten slotte onderzocht hij de diepten der zee gedurende drie uur voordat de 70 minuten van duur van de beklimming naar de oppervlakte.

De Deepsea Challenger is een voertuig van zeven meter in hoogte en een ruimte van iets meer dan 100 cm, breedte, uitgerust met robotarmen en een krachtige 2,5 m LED licht panel.

James Cameron, een veteraan met meer dan 70 duiken in onderwatervoertuig, is geen vreemdeling aan film onder water zoals het werd duidelijk in de afgrond (in dit geval in een grote watertank) en in documentaires over de Titanic en de Bismarck.

Schieten

Voor de afdaling naar de Marianen, Cameron heeft gekozen om uit te rusten van de Challenger Deepsea met een rode 5K epische met een groothoek lens. Het netwerk verzameld beelden tijdens de bijna drie uren van de onderzeeër rit in de diepte.

Als ondersteunend Epic, ingezet directeur andere vier HD camera's, ontwikkeld uitdrukkelijk voor dit project, waarvan er twee werden gemonteerd in een stereo tuig.

Cameron, voorloper van de 3D, beschouwd als de stereoscopische film niet alleen indruk op het publiek dat, bovendien, het zal helpen wetenschappers bepalen de schaal en de omvang van objecten en wezens gevonden.

Na het succes van de onderdompeling, de kansen zijn dat de Challenger Deepsea opnieuw te krijgen naar de onderkant van de Marianen ditmaal met een fiber optic navelstreng, zodat dat wetenschappers kunnen bestuderen live beelden van de onderzeeër verzonden.

Het materiaal gefilmd door James Cameron zal de grondslag vormen voor een documentaire geproduceerd door National Geographic en, volgens sommige bronnen, ze kunnen ook dienen in bepaalde sequenties van het vervolg van Avatarwaarvan première is gepland voor 2016.

YouTube voorvertoningsafbeeldingGezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS-feed en u zult niet missen iets.

Andere artikelen over ,
Door • 28 mar, 2012
• Sectie: Stroomgebied, Film / productie, Film / technische, PA uitstaande (uitstaande) AM, TV-productie